Loud Music Entertaintment

Professional events industry

Departament de inchirieri

Loud Music Entertainment a conceput serviciul de inchiriere echipamente scenotehnice din dorinta de a ne adapta nevoilor clientilor nostri. Indiferent de amploarea evenimentului, punem la dispozitie o gama completa de echipamente de sonorizare si sisteme de lumini profesionale. Furnizorii nostri sunt atent selectati de echipa de specialisti Loud Music formata din oameni cu ani buni de experienta in industrie.

Echipamentele scenotehnice oferite spre inchiriere se ridica la cele mai inalte standarde ale performantei, fie ca sunt necesare pentru un eveniment restrans sau la festivaluri care se intind pe mai multe zile. Serviciul de inchiriere echipamente scenotehnice a fost gandit sa ofere clientilor experiente inedite, multi-senzoriale la cel mai convenabil raport pret-calitate.

Gama noastra de echipamente pentru spectacole si evenimente este alcatuita exclusiv din tehnologii performante, profesionale, selectate de la branduri cu renume international.

Alaturi de sistemele de lumini si echipamentele de sonorizare, Loud Music ofera spre inchiriere scene de dimensiuni variate. “Vedeta” ofertei noastre de inchiriere este scena Megaforce TVG I, o piesa de top din categoria sa, furnizata pentru concertul Kings of Leon desfasurat in capitala la mijlocul lunii iunie 2017. Aceasta este construita din metal special si asigura rezistenta la greutati de 5 ori mai mari decat scenele conventionale din aluminiu.

Loud Music Entertainment, membru al Megaforce Network, pune la dispozitie pentru inchiriere scene potrivite pentru concertele si festivalurile mari precum si scene de dimensiuni mai restranse, de aluminiu, ideale pentru evenimente de dimensiuni mai mici.

Serviciul de inchiriere echipamente scenotehnice cuprinde, alaturi de tehnologie performanta, toata priceperea echipei Loud Music Entertainment, insumata la zeci de ani de experienta in domeniu. Tocmai de aceea, oferim clientilor nostri inclusiv consultanta in alegerea celor mai bune servicii de sonorizare sau de lumini. Pentru ca fiecare eveniment in parte este unic si reusita acestora devine o emblema Loud Music, experienta si consultanta tehnica sunt doua dintre elementele importante in procesul de inchiriere a echipamentelor de spectacol.  Locul in care se desfasoara, amploarea evenimentului, chiar si ora la care acesta are loc sunt elemente notabile de luat in calcul atunci cand vine vorba nu doar de organizare, ci si de dotarile tehnice care fac posibila transmisia si amplificarea sunetului, claritatea imaginilor si intensitatea luminii.

Serviciile tehnice puse la dispozite de catre noi pot fi alcatuite din pachete complete de  echipamente scenotehnice desfasurarii evenimentului, care incep de la microfoane si casti pana la scene de dimensiuni impresionante, productii 3D si ecrane LED care doboara recorduri. In acelasi timp, oferim posibilitatea de inchiriere echipamente scenotehnice individuale adaptate evenimentului. De la conferinte si ghiduri turistice pana la festivaluri si targuri, Loud Music are solutii complete si profesionale. Mai mult de atat, fiecare pachet in parte va fi alcatuit in consultanta cu clientii nostri pentru a le oferi acestora nu doar serviciile de care au nevoie, ci si preturi adecvate.

Comments are closed.

WordPress Video Lightbox