Loud Music Entertaintment

Professional events industry

Despre noi

Scopul companiei noastre este cel de a depăsi așteptarile clienților, suntem vizionari, inspirați si ne lăsam conduși de creativitatea lor.

Loud Music Entertainment acoperă o gamă variată de evenimente, printre care: Turnee, evenimente corporate, târguri și expoziții, evenimente sociale, evenimente speciale, teatre, televiziuni și film.

Compania noastră este calificată să asigure resursele și serviciile de care clienții noștri au nevoie în domeniul evenimentelor, eficient și cu costuri reduse. Cu echipa noastră de specialiști cu experienta mare in domeniu vă putem garanta profesionalismul si garantia unei productii reusite.

Pentru un anumit tip de eveniment vă putem furniza doar un anumit tip de servicii cum ar fi: consultantă, lumini, scenotehnică, audio, video, producție, logistică sau putem oferi un pachet complet de servicii in functie de necesitățile tehnice sau de creație/producție pentru fiecare eveniment in parte.

Ca și furnizor general, Loud Music Entertainment oferă servicii integrate de producție tehnică, pre-productie 3D, programare și echipamente de sonorizare, lumini, rigging, scenotehnică, video, sisteme integrate pentru conferințe și aplicații speciale, sisteme automatizate.

Serviciile noastre

Sisteme profesionale de sonorizare si console digitale de sunet și lumini
Lumini inteligente, lumini arhitecturale, lumini LED, lumini de teatru, tv si film
Scene, podium, schele modulare, construcții scenografice personalizate
Ecrane LED pentru interior si exterior, productie video, regie tehnica si sisteme de transmisiuni live
Efecte speciale, lasere, holograme 3D, artificii si diverse echipamente pentru efecte speciale

Vizualizare 3D
Producție tehnică, event management si marketing
Consultanță și creație pentru evenimente
Butaforie și construcții decoruri speciale
Impresariat artistic

AFLA MAI MULTE

loud-logo-white

Comments are closed.

WordPress Video Lightbox