Loud Music Entertainment comercializeaza  echipamente scenotehnice complexe pentru evenimente de amploare sau de dimensiuni restranse de cea mai buna calitate. Furnizorii nostri sunt branduri cu renume international in domeniu, atent selectionati de echipa noastra de specialisti. Alaturi de partenerii nostri oferim clientilor echipamente pentru concerte care asigura o experienta de neuitat. Loud Music Entertainment dispune de echipamente de sonorizare si de lumini atat pentru evenimente outdoor cat si pentru cele indoor.

Calitatea si siguranta sunt primele doua criterii de selectie pentru produsele comercializate de Loud Music Entertainment. Aliniate la cele mai noi standarde europene, echipamentele de spectacol  comercializate se numara printre cele utilizate de echipele marilor artisti din toata lumea. Performantele scenice ale acestora stau drept dovada pentru profesionalismul si calitatea brandurilor. Dintre produsele disponibile in portofoliul Loud Music Entertainment fac parte echipamentele de sonorizare si sisteme de lumini, comenzile de lumini, echipamente scenotehnice, constructii scenice si podiumuri modulare. Toate acestea si multe altele pe langa ele trebuie sa faca parte din „arsenalul” unui spectacol complex.

Fiecare eveniment in parte este o provocare inedita si o ocazie in plus pentru echipa Loud Music Entertainment de a dovada de profesionalism si pasiune pentru sunet si lumini impecabile. Fie ca vorbim despre concerte cu mii de persoane, fie ca e vorba despre echipamente de lumini si servicii de sonorizare pentru evenimentele restranse, furnizam produse profesionale si adaptate.

Dincolo de echipamente scenotehnice, furnizam sisteme integrate pentru birouri si solutii pentru conferinte sau videoconferinte tocmai pentru ca stim cat de importanta este amprenta profesionista pentru dezvoltarea unei afaceri de succes. In plus, daca afacerea ta se desfasoara in domeniul turismului, Loud Music Entertainment furnizeaza sisteme profesionale pentru traducere simultana si sisteme pentru ghizi precum si sisteme profesionale pentru comunicatii in aviatie.

Din dorinta de a ne perfectiona si pentru a ne ridica la cele mai inalte standarde ale calitatii, cautam in permanenta noi sisteme de lumini sau sonorizare si solutii high fidelity pentru transmisiuni live,  studiouri TV, teatre si sali de spectacole precum si pentru industria cinematografica.

De asemenea, printre serviciile de sonorizare oferite de Loud Music Entertainment se numara sistemele profesionale pentru studiouri de inregistrari audio sau castile profesionale pentru transmisiuni sportive si DJ, alaturi de gama complexa de echipamente audio destinata evenimentelor.

Din portofoliul nostru de parteneri pentru echipamente scenotehnice si echipamente de sonorizare fac parte branduri ca Visual Productions, StudioDue, SENNHEISER, BBS Lighting, LASER IMAGINEERING si Avid, fiecare dintre acestia fiind nume cu rezonanta internationala in domeniu.

Pasiunea pentru sunet, imagine si lumini perfecte este motivul pentru care adaugam in gama oferita spre vanzare produse de top, performante si adaptate la cerintele clientilor cu standarde inalte.

AFLA MAI MULTE

loud-logo-white


WordPress Video Lightbox